January 12, 2010

souvenir??? AJL...


ada yang tanya saya pasal itu souvenir from Singapore. tak nak share dengan blogger ke kan??

mm...bukan tak nak la.. budget tak cukup, so beli pon pada2 kan.. tapi i promise akan buy u ollss souvenir when i go there again around this February. aku ada kursus for a week. date? belum tau lagi..

so maafkan aku ye.. bukan tak ingat readers, tapi budget lari. i give the priority to the one i love dulu ok... :)

oh yes! Congrates to all the AJL winners. i was expecting Black yang menang or Aizat Kau Aku. tapi Pergi pulak menang. but then, ok la... bila Aizat perform lagu Pergi tu, rasa satu feeling yang semacam je.. sayu je ok...

3 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

hye
AJL i tak tgk ler so taktau cemane performance dorang..

shaf lina said...

he win because of politik ;)

MYRAspberry said...

bspotgurl: lorr...nape tak tgk??

shaf: mm... i pon ada rasa macam tu..