January 11, 2010

Lompat2 di S'pore


aku dah kebuntuan title apa nak letak...so itu lah jadinye.

sungguh sangat banyak gambar2 we ollss time kat merlion ni... ni ada lagi..version suka ria lompat2 di sana.. korang ada macam ni???




macam2 gaya ada haaa.... menari makyong la, gaya mak lutut anak la... gaya pocong pon ada... pandai2 la korang cari mana satu gaya2 yang aku cakap tu... :)


si kenit Caca pon sama naik lompat tau...cuma, bila kami baru nak start lompat die dah abes lompat.. orang2 sekeliling sume pelik je tengok kitorang macam ni.. hihi... bila lagi kan nak buat havoc kat tempat orang.


have a nice day~!

p/s: esok InsyaAllah last day entry pasal S'pore.

0 LoveLoLLipop: