January 18, 2010

Choc from bvlgarigirl


aku dapat chocolate from bvgarigirl.blogspot.com!!!!

penat oh nak mendapatkan choc ni... penat mengrefresh... sebab die akan bagi choc ni kepada sesape yg berjaya capture hits yang die request. aku dapat capture hits 0158888... mule2 tak berjaya tau, asek miss 1 angka je... tapi last2 dapat jugak.. ini pon no kedua terakhir...lenguh abes jari2 dok klik mouse nak refresh punye pasal.


see...siap berbalut2 bagai kan.. semangat betol Yana ni nak anta readers die choc...


tadaaaa...ini la chos kat dalam bungkusan tu.. choc ala2 ada cornflakes gitu la.. pergghh!!! memang terbaik la aku cakap.. dah langsai abes boliau dah pon..licin kena sebat... aku makan pon bape bar je...yang lain sume ditelan oleh si BF n Topet. seeeddddaaapppp....

3 LoveLoLLipop:

ijad said...

selamat tahun baru..

bspotgurl said...

Tahniah dapat jugak choc tu akhirnye..hhik

MYRAspberry said...

ijad: selamat taun baru gak...

Bspotgirl: haaa...tu la pasal kan..tak sia2 penat jariku mengrefresh.. tee heee..