January 21, 2010

kelapa muda yang tua...


korang paham tak tajuk aku tu?? kalo tak paham meh sini aku nak cite... kisah ni berlaku malam minggu yang lepas.. aku, si BF, Azie and Ashid kuar KL naek motor.. kire macam merempit la ni saje nak amek angin KL malam2... hahahaha....

then kitorang pon lepak la kat Live band ni...nama tempat ni biarlah dirahsiakan. sebab aku tak nak korang tau aku wat tegas kat mane. ckup la aku cakap sekitar Bukit Bintang je k.time tu dah around pkul 2am dah...

kitorang order air kelapa 2 and coke... untuk kami berempat la.. bila sampai je 2 kelapa tu, satu elok muda sedap, satu lagi tua nak patah kot sudu aku dok korek2... last2 aku panggil waiter Bangla yang anta air aku tu dan bermulalah drama....

me: saya mintak air kelapa muda. ni keras!!!!!!

die: saya tak tau la hantar saja. (dalam slang Bangla sket2)

me: saya tak kire. tukar baru.

die: tak boleh la kak...tak bole2 tak boleh.

me: panggil bos awak!

then prung prang prung prang ngan bos die pon die tak kasi yang baru. Bongok kan??? last2 kitorang nak blah, aku gi bayar... and aku hanya bayar untuk sebijik kelapa je. titik!!! diorang ade gak mintak2 cakap mane boleh macam ni sume kan, aku cakap la ade aku kesah. aku mintak kelapa muda, tapi dapat keras.

nasib baek aku tak keras kan korang yang keje kat situ tau!

0 LoveLoLLipop: