January 8, 2010

Bugis Street


hmmm....penat tak nak bace kisah Singapore aku?? ke bosan??? whatever la..if u r not interested in reading my writing bout my vacay, u can leave now. tiada paksaan.


its time to menghabiskan duit di Bugis Street. Bugis Street ni lebih kurang macam Downtown, Petaling Street or what-so-ever la...

banyak2 barang2 buah tangan cenderahati yang bole dibeli nak bawak balik Mesia. takkan la nak shopping kat mall plak kan beli buah tangan utk orang Mesia, kat KL pon ade Adidas Nike Topshop tu sume.

so ini tempat banyak la jual2 barang2 yang ade gambar kepala singa tu and boleh bargain some more. tu yang syok tu...best oooo...selagi bole dapat the chepaest price, selagi tu kami tawar!


aku malas la nak list kan ape aku beli... setakat t-shirt, barang2 sourvenir la senang cite yang ade logo Singa tu. dah tu kate g Singapore kan, kalo tak beli barang yang ade kepala singa tu, takde la name souvenir dari Singapore kan.

buah2 pon ade ok uollss... kat luar2 dari Bugis Street ni sebijik macam pasar malam. tapi pasar malam cino la... tapi aku rase tempat ni sebijik macam PS boutique. korang tau tak kat ne?? Petaling Street la... apadaaaa....

after shopping penat jalan segala bagai, kami terus balik dan jadi macam di bawah ni.
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

~kepenatan~

0 LoveLoLLipop: