January 18, 2010

jom tengok wayang!


as I said last Friday, malam tu kitorang nak keluar tengok wayang kan... tapi citenye kemain lambat bebenor start kan... kul 12.30am haaa..ate hari Jumaat tu sume keje kan, confirm2 la malam tu penat. memang dah tetido2 dah aku n Suzie before movie tu.. kitorang gerak dari rumah pon around 11.45pm si BF yang amek.


kami tengok cite ni seramai 15 orang. 5 pasangan, and 5 single... best oo bila tengok cite lawak ramai2 dengan kawan2 sebab bole gelak same2 plus kutuk2 bagai.. hahahaha...


cite yang kitorang tengok tu Adnan Sempit. its not a rempit story la actually. more tu life n love camtu la... memang lawak je manjang as Along from Raja Lawak pon ada berlakon..

cite die ni tak brape berat nak suh korang pening2 pale pikir "eh apesal macam tu eh??" "ooo...sebab tu rupenye"... sume itu takde. sangat2 ringan n sesua kalo korang nak tengok time ngah tension2 ke, boring2 ke...

saya bagi 4 stars out of 5 stars.

0 LoveLoLLipop: