January 13, 2010

cinta balqis vs my mission....


ade sape2 layan tak cinta balqis ni??? aku layan kot.. memang tiap2 hari balik keje dok tercangak bangak depan tv la tunggu cite ni nye pasal... layaaannn ok..


tapi skg macam dah nak abes dah cite ni.. tak pe la abes pon, bole aku g jogging lak tiap2 minggu.. i have a mission yang perlukan aku untuk kurus. n hopefully jugak untuk dapat keje baru... gagagagagaga...

i mean, if this mission is succesful, and i got selected, then baru la peluang untuk mendapat kerja baru tu luas di satu 'tempat' ni...

saya dapat tawaran untuk di"beli". :)

nnt kalo dah berjaya and dapat, baru la aku cite ok???

2 LoveLoLLipop:

shaf lina said...

cerita ni sangat merapik.

MYRAspberry said...

kind of... tapi i mcm dah terkena badi ke hape tah mmg tak lekang dari tv..