January 20, 2010

Impiana Casuarina


this is where we stayed during my outstation to Ipoh early this month... 1hb 2hb keje wuii.... gigih kan?? sebenarnye takde la gigih mane pon, tapi terpaksa uuu....

at first ingatkan mula2 nak drive sendiri. empat orang kami je pergi sana.. 4 female ladies, 2 melayu and 2 chinese.

nothing interesting sebab masing2 kepenatan. aku dengan kepenatan malam new year tu tak cukup tido lagi kene gerak jaoh2. naseb baek head of our group decide nak upah private car sampai Ipoh. so sape2 tak payah drive.


ini adalah kejadian sebelum keluar dinner, lepas dinner terus tido tak sedar diri punye.


apa yang special kat hotel ni??? yg special nye ikot yang ape bapak aku cakap la kan, ade lah lobby nye, foods, and grand ballroom nye yg sangat cantik. since papa selalu ada majlis2 kat sini, so die tau la. tapi aku idak le tau kan ballroom tu besar mane since kami tak jejak pon ballroom tu. food??? ok2 la...so so je... bilik pon so so saje...

gambar lobby pon tak sempat nak snap... pagi2 after breakfast terus chow balik KL.. nak elak jem katenye..

1 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

Yez, i've been here as well, cantik gak ler room dia kan... I check-in sana for 5 days 4 nights.. not bad at all