January 11, 2010

Me = Alone version in S'pore...



as i said before, aku kesana dengan kawan2.. yes friends. tapi kawan2 yang berpasangan... aku?? takde BF buat 2 hari ni sebab die ikot konvoi pi Pangkor.

mula2 macam sedih je kan... g holiday orang len ade couple aku nganga sorang2 dengan budak kenit Caca tu je...

gemok!


but im fine with it as long as i have my fav friends around me...yang paling lama aku kenal si Topet tu la... lagi lama dari aku kenal si BF.


3 LoveLoLLipop:

deusXmachina® said...

where's the souvenir frm s'pore..
hehehe

erk888.blogspot.com

bspotgurl said...

Bestnye gi jalan-jalan kan

MYRAspberry said...

souvenir?? hihi...this feb saya pegi lagi saya beli kasi blogger ok...

Bspotgurl: yeah..memang best..tmbah2 kalo pegi dgn orang yg kite rapat n suka..