January 27, 2010

kind-hearted...


siapa yg baik hati aku maksudkan ini??

its him. my BF. si BF. he's so loving and caring pada kucing2 nya.. btw, his mom takde kat rumah last weekend sebab sleepover kat rumah kakaknye at Damansara. so tugas menjaga kekucing adalah jatuh ke tangan si BF.

after kami berjalan2 kat taman tasik macam dalam entry semalam tu, kami g makan sume, then malam we are about to go out having some fun. bole tak dalam nak2 keluar tu, around 12 camtu, die boleh patah balik ke rumah nye sebab cakap kucing2 lupe bagi makan.


bile dah ber-anak nanti ko buat dek je kat anak ko aku tak tau la. dengan kucing punye la sayang kan, hope dekat manusia baby pon macam ni jugak la hati die. memang patut pon si BF patah balik sebab kekucingnye semua memang kelaparan.

ini pon si BF lepaskan dari sangkar n bagi die main. tu pasal la makan pon atas paper dekat porch kete. hehehehe...


seronok je bila tengok dia mempunyai hati semurni ini.

lepas tgk kucing makan, apa lagi kami....zaaaasssssss!

1 LoveLoLLipop:

shaf lina said...

its said that if the person love cats meaning dia penyayang ;)