March 8, 2010

BBQ session


ok kite sambung balik cerita re-union kat Pangkor.. amboih2...cerita sikit punye banyak macam dok sane 3 4 hari kan..padahal 1 malam je kat sane..

bak kata Hilal, 30 jam macam tu je... tapi disebabkan banyak nak membebel, so banyak la jadinye entry ni..

malam session adalah BBQ. sebenarnye time senja we olls tengok sunset tu dah makan beger kan, so still kenyang jugak la aku rasa. tapi layan pic dulu ok.



semua lelaki yang jadi tukang bakar.. yg pompuan dok bersembang je...naseb baik ada lelaki2 sejati MRSM PDRM.. kalo tak, tak merasa la kitorang nak makan BBQ.



the menu:
ayam
ketam
udang
ikan
kerang
hotdog
nasi goreng
watermelon
and air oren



ni sume gambar2 before makan la... kate tak buat pape kan, bergambar je la yang kitorang tau...hehehe...


and time to eat!!!!!

3 LoveLoLLipop:

mira shaharom said...

aii.. jelesnye..
huhu..
mira, it was great kan jumpa old buddies?
huhu..
i missed such occasion. cant really stand it. like hurting myself :((

siLLy uNder tHe sky said...

nk kerang lg!!!hehee~~

MYRAspberry said...

mira: hmm..tu la kan.. best sgt2 kot.. wlpn kejap, tetap best. tapi kalo lagi lama jumpa, lagi macam2 best.. hihi

ayen: ko dah 4 pinggan makan kerang tak cukup2 lagi ke? aku yg tak mkn kerang tu pon dah takleh duduk sebab perut penuh sgt..