March 31, 2010

SKYTREX Adventure...


dah nak start dah pon.. kitorang punya turn pukul 1.30pm... 1.30 petang dalam utan rase ape sangat la kan.. bukan panas mane pon...and the fees is RM40 per head. tp ini Big Thrill saje ye. ade lagi scary, Extreme challenge...lagi tinggi punye...

so, setelah daftar sume, i'm the first yg kena panggil untuk pakai harness... wwuuuuu.... teruja!!

alamak! excited sgt tengok gmabr ni sampai terlupa letak border. mahap ye!


muke masing2 bersemangat plus happy excited gila ok... tengok orang naik macam best kan,tu yg tak sabar tu...


ini pulak ade small training. yang atas pokok tu la yang bagi training. tu yang mendongak sume orang tu tengok die kat atas. kena dengar and pay attention betoi2 sebabnye kat atas nnt time skytrex tu, takde instructor tau. kat certain2 checkpoint je ada. so, mmg kena buat sendiri la segala benda nak sangkut2 cable and safety segala tu.

meh kite close up sket...


sampai ternganga ha mulut cino2 office aku nih kusyuk sangat tengok ponpuan selim melim tu cakap...


before ape2, group pic!

departure time!


ni plak tengah tunggu turn nak panjat tangga yang tinggi melangit about 20 meters up ke atas pokok. semput ok i panjat...dah la sorang2 kan. memang satu task, lepas sorang buat, baru orang len boleh sambung.

oh ada iklan... butt for sale!

buat betol2 mira...kang nyawa ko yang melayang kang...tak sempat kawen sudah..

see...me up there!! tinggi kan... but i love it!



haaa...nampak tak aku dalam bulatan tu... time ni tengah buat aksi cam tarzan. kena bergayut then landing. 10 kali ade ar kot nk sampai ke another platform tu. sumpah! ni paling susah aku rase. abes sakit tangan2...

kat atas tu ada lebih kurang 6 - 8 flying fox. tp mula2 pendek je..lepas tu panjang panjang dan makin panjang sampai 100m. gilo kan??


muke happy dah selesai sume benda..dan dah jejak tanah dah pon..hehehe..before ni kan pijak pokok2 je.. tapi serious penat. dah la dengan tak warm up apa, main redah je... comfirm esok pagi nye sakit2 badan...

0 LoveLoLLipop: