March 8, 2010

what a day...



hye uollss.... good morning. ini live update ok.. bukan autopublish... susah and jarang la korang tgk aku buat live update gitu.. kate keje kan, so still takut nak update dari ofis trang tang tang camtu...

HAPPY WOMEN'S DAY!!! aku pon tau sebab tadi otw datang ofis dengar hot fm.. diorang cite la pasal women's day nih... first and foremost mesti la aku nak wish happy women's day kat my mama... i miss u mama... homesick nih... :(

having dutch lady chocolate as my breakfast... pakai kasut baru and terpelecok kat tangga. great combination kan?? ke sebab minum dutch lady badan aku jadi macam hyperactive bagai sampai nak terpelecok kat tangga??

kasut baru i ni tak kasi can langsung nak feeling diva.

0 LoveLoLLipop: