March 5, 2010

Kisah Jeti Lumut & Feri...


as I said semalam, ramai sangat kan yang sampai jeti lambat.. nak dekat pukul 10 jugak la diorang sampai.. kate MR ATTENTION, before 9 am... mr attention adalah Ijat.. die yg dok sebok post macam2 kat wall ggroup kitorang cakap jangan lambat la hape la... tengok2 die yang lambat.


bile dah sampai tu pulak, kitorang semangat la kan nak g naik feri.

die boleh tanya "korang nak gerak dah ke??"

Intan: A'ah la.. dah lame kitorang tunggu. tak sabar dah nak naek feri ni.

Ijat: takde la, sebab budak2 yang baru sampai nak makan dulu.


sempat lagi pulak nak makan2 kan.. tunggu je la... takkan kitorang nak menonong naik feri 3 4 orang je kan...


bergambar di jeti adalah harus ye.. nasib baik bukan kitorang je yg suka dengan camera nih. sume orang kot!

pantang nampak camera, terus panggil2 suh amek gambar kitorang.. dah tu sume perasan artis. kalo Miss Dely ade, uurrrghhhh! confirm die lagi perasan. tp nasib la sape suh balik Welly awal2...


dah tu kitorang buat feri tu macam kitorang je yang naek kan... sape yang dapat duduk ngan kitorang confirm pening punye. kejap2 camera, kejap2 jerit, kejap2 flash.


ikam kemboooong...


korang bole nampak tak berapa banyak camera dalam satu masa???


To be continue.....


5 LoveLoLLipop:

Miss Dels said...

haa yay! dah mention name aku! mcm ni baru la i smangat nak bace2 blog u. ok skrg dah x mrajuk. hehe... :)
i lap lap u! nsb baek aku x g. if x, mesti korang meluat tgk muke aku in every photo. haha..

MYRAspberry said...

hahahaha...tp rugi jugak ko tak gi.. aku yg tak berapa nak artis ni pon every camera aku menyelit nak masuk gamabr...

Zelatan Adhamovic said...

best2... huhu

siLLy uNder tHe sky said...

tyme bekfast 2 supp0se kte tggu dak2 ni dtg br mkn~sbb mat pian blnje di0rg sume!!huh...jeles ak..hakhak

MYRAspberry said...

la ye ke mat pian blanje??? tak tau pon...kalo tau mst tak bfast awal2 kan.. hihi