March 23, 2010

yuhuuu...


thanks to all the comment pasal entry smlm tu ok...

tapi...aku nak cakap, aku tak sakit hati pon dengan orang2 macam ni... just rasa pelik and kurang selesa la kan... kalo ko post comment or kat chatbox pasal mende2 18SX ni, kang orang ingat penulis blog ni plak yang gole s*ks... taknak aku...

aku buat entry smlm pon just nak bagitau ape yang aku rasa..sikit pon aku tak marah ngan orang tu... and aku sikit pon tak sakit hati... kalo aku sakit hati, lagi die suke kan?

hey KAU! aku tak heran la dengan kata2 ko tu... aku tak pernah kaco kau. aku tak suruh pon ko bace blog aku. mesti kau rasa kalo kau baca blog aku kau buat maksiat kan sebab tgk gambar2 aku tak bertutup aurat??

sendiri pikir la kawan...

2 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

buat dunno je dgn org-org yg cenggini beb!

siLLy uNder tHe sky said...

lek r miraa...n0 matter wh0 u r..i l0ve u~heee