March 22, 2010

tak paham la kenapa still ada orang macam ni...


orang macam mana?? aku nak cakap pon tak tau. tambah la nak describe kan...

ada orang tu nak kutuk2 aku, anta comment kan, then ade jugak anta post kat chat box.tu yang aku buang chatbox tu.

nak kutuk2 tu aku tak kesah, tapi kenapa ada jugak sampai yang berkelakuan 18SX? itu yang aku tak paham... padahal bukan hari2 aku letak gambar bogel pon... itu pon jadi isu kat sesetengah orang nih...

dah tu siap ada buat sound2 effect bagai. hello! aku bukan pornstar ok kau nak mintak benda2 mengarut. kalo tulis biasa2 je takpa la aku maafkan lagi. ni tak.... siap ada macam sound2 effect bagai. jangan harap aku nak layan.

ada jugak yang anta nak nasihat aku macam2 itu la ini la... ok aku akui yang aku ni tak sempurna mana pon. dan terima kasih la atas segala nasihat tu.. tapi sekurang2 nye aku takde pon jaga tepi kain orang. aku tak tutup aurat pon aku takde nak buat fitnah macam2 tuduh itu ini... kalo kau tutup aurat semua, yang kau tuduh2 tu baik sangat???

tuduh apa tak payah cakap la kan... aku tak tutup aurat pon tak semesti nya aku tak mengakui kewujudan-Nya. siap cakap yang aku ni tak layak jadi hamba Allah tu kenapa? kau tu layak sangat??? kau takde hak ok nak menilai aku sampai macam tu.

tolong la jangan nak bersikap macam tu sangat. bukan semua orang perfect. so do i. dan aku pon tak rasa kau perfect.

kau tu siapa? siapa yang buat aku menulis entry macam ni, itu lah KAU!

.

3 LoveLoLLipop:

MisZ DeAnNa said...

biasala tu babe..

x semua suka kat kter...

u jangan layankan sgt dorng tuuu..

dorang lagi suka bler u saket hati..

pape pon sabar yee..

teruskan berblog..

;p

sheila izrin zaki said...

orang tak betol tu mira. wat bodo je. die tu tuhan ke nak tentukan orang layak ke x layak.

bak kate laki aku "ala biarla sayang janji die x kacau orang (bile aku cakap pasal adam lambert. kiki :p)"

NUke_Rude said...

aku pun pnah gak kna camni dlu. tu yg aku buang chatbox tu.

entah la mira...