March 3, 2010

permulaan kisah....


kisah ape?? kisah re-union tu la...reunion sekolah lame aku... which is MRSM PDRM Kulim.. we had a blast there.

kami iaitu aku, Ayen, Along and Intan gerak from KL around 5pm macam tu.. janji mula2 pukul 3, lepas tu tukar pukul 4, lepas tu ada orang salah info plak... haish... boleh tak Intan pergi tunggu kat Berjaya Times Square instead of Bandar Tasik Selatan.

rumah aku kan kat Bandar Seri Permaisuri, so senang la nak amek sape2 kan. so mintak kumpul kat BTS> die pegi ingat BTS tu times square. Ayen la ni pemberi maklumat salah. tapi takpe, cepat jugak die datang pon...


kitorang terus pergi Seri Iskandar sebab nak tido dekat rumah sewa Tiqah kat sane. along the way nak ke Sri Iskandar dari KL hujan sangat la lebat ok. memandu mesti dengan berhati2. takde ngantuk nye dok asek gelak sakan je... bergegar2 keta aku empat2 orang gelak macam syaiton... wahahahahaha...

lepas sampai2, relax kejap. then kitorang pergi makan and Tiqah ajak g karaoke. kami layankan aje. dah la dengan tak tau jalan kan. Tiqah yang dok situ berbulan2 pon tak ingat jalan. hampeh!

:: me melalak ::

:: Intan ::


bermacam2 aksi la dapat di snap. yang gambar kat atas ni pulak bila tunjuk kat one of our schoolmate, die cakap muke Tqah macam cikgu skolah kitorang. Cikgu Nik Sobariah kot die cakap. hehehe... betol ke Tqah???



:: Group Picca ::

:: moi ::


dan kelihatan juga aksi2 terlampau... muka kena sensored sebab tak nak dikenali. yang pasti bukan aku la kan... hihihihihi.... time ni tengah sakan menari lagi apa tah kan... sampai kena ketuk pintu cakap "jangan berdiri atas kerusi".

nampak sangat orang jaga karaoke tu intai2 kitorang kan. kalo tak mane die tau kitorang diri atas krusi.

balik rumah terus suara semua garuk! tau garuk tu ape?? tak tau diam....


3 LoveLoLLipop:

[z@ck] said...

you ex pdrm ek..
i pn..
tp i batch SPM 2006.

maimanas said...

lawok lawok

siLLy uNder tHe sky said...

jum kar0k g!!nk jerit2 ngn k0rg lg..muahaha