March 16, 2010

tak jadi nak g jogging lagi...


sebabnye... keluar malam... sah2 la tido pon lambat and sangat lah teramat payah nak bangun pagi2 ni kalo hari cuti...

Me: B, jom amek gambar...

Ala, sempat lagi nak kunyah2 plak... (die makan keropok)

Lagi sekali lagi sekali...


Ala...sorry.. hehe tak nampak muka U full plak...


Ha...jadik2...

Nah B amek gambar I plak...



Alamak...nampak perut buncit ar... dah tak yah maek gambar I dah..

Bile dah time dekat2 nak balik tu, lagu pon dah tak berapa best. kami pon dah duduk2 je... muncul lah satu lagi idea nak amek2 gambar nih...bukan senang nak ikot mood si BF yang tak menentu nak maek gambar berdua2an camni.. hihi..

Jom2 amek gambar lagi... sambil senyum kambing kat si BF.

Gelap plak...

Cantik.. i suke. Ala, tapi i tak suke la nampak tangan i macam tu... macam tgh pgg camera tu...

Bak sini i amek plak...


Opsss...tergoyang plak... dah la takde flash...

Si BF pon godek2 handphone aku...
Touch yang ni la...ni bukan timer. ni flash la nih... aku dok memekak kat tepi si BF time die tgh tekan2 nak set kan balik.

handphone aku kan sensitif sket ngan touch2 nih...terkena sikit je terus tukar setting die...

nah la amek. buat sendiri...

ala...tu pon nak marah...jom ar amek gambar lagi...


amek gambar terus muka macam ni ok. end story. Balik terus.. kekekekekekeke....


0 LoveLoLLipop: