March 25, 2010

Supreme Sunday 2 - Low Yat Dating


title nak jugak kan ade dating mating nih... ni sume last sunday nye cite ok... lepas je dari klinik gigi tu, singgah balik umah kakak si BF. makan!

rosak diet aku dengan spagheti and slice of cake! sedap lak tu spagheti tu... tp aku takleh makan banyak2..huhu... :(

then straight away to Low Yat Plaza. nak beli mini lappy.. yuhhuuu!!!

kat sana macam ada fair camtu la.so harga menjunam jugak la murah tu. rembat selagi boleh. so aku amek dell mini with 500GB hardisk.

dah balik rumah baru teringat nak amek gambar kan... time tengah2 beli takde plak nak amek gambar dek hp aku habes batery.



see... i choose hijau epal ok... cantik gak colour die. ada merah, cantik juge, tp colour die macam gelap sket, tak cerah macam ni. so rembat ini sajork!

tapi sedeyh... sebab ini bukan mini lappy untuk saya... tapi untuk my auntie di Gemas nun.... dia suruh saya beli lor...

tapi cantik tak kaler tu??


2 LoveLoLLipop:

sheila izrin zaki said...

cantek!!! :D

Nor_Emylin said...

wei Myra!!! Cun siot!!! serius!! warna segar.....kalau mini lappy ni tak leh masukkan CD kan?? betul tak??