March 5, 2010

check-in at N!pah Guest House...


sesudah arrived jeti kat Pangkor, kena tunggu satu feri lagi. sebab ada yang tertinggal feri dok sebok mencari beg. padahal beg diorang kitorang dah angkut masuk dalam feri kitorang nih... hehehe...so menunggu lagi. nasib baik kejap.




dan proses menunggu menjadi seperti biasa...

we olls arrived Pulau Pangkor and Teluk Nipah to be more specific about 12pm. kejap je naek feri to Pangkor tu... so takde la sape yang muntah dek mabuk laut kan..

cari la kalo korang nak tgk chalet yg kitorang duduk ni. google je.. facebook pon ada ok.. jangan ingat kampung sangat.

dah tu satu hal pulak nak tunggu diorang kemas bilik yang baru di check out. tunggu lama gile kot.. dah la dengan panas nye... tp sempat la sembang2 macam2 dengan kawan 2yang dah lame tak jumpe kan... tengah sembang2 pon kitorang bole rase lame lagi tau..

urrrgggghhhhhhhh...


tu ada paparazi snap smpai macam ni jadinye muke aku. gile macam makcik kepoh kan... maklumlah tengah semangat bersembang. kate lama tak jumpa kan... hihihi...

tak bole blah betol. dengan kipas nye. kalo ade gelang2 emas, confirm macam mami jarum junior dah..



sebelum apa2, kite amek gambar dengan banner dulu ok... sape yg buat banner tu eh? aku rasa faisal a.k.a shailo kot... tak tau la...

then before nak masuk bilik tu kan, Ijat ada buat announcement ttg aktiviti sume la kan... then salah satu aktiviti adalah pkul 3 pm iaitu main bola tampar kat pantai. kire aktiviti pantai la segala. banana boat ke, snorkelling ke kan...

then dengan spontannye...

Intan: apa?? ko ingat ni Jepun ke nak main bola tampar pkul 3 ptg.

hahahahaha...agak betol la statement Intan tu. sbbnye perli Ijat la. die belajar dekat Jepun. so memang kena lah...

1 LoveLoLLipop:

siLLy uNder tHe sky said...

hehe...xsaba k0t nk check in!!pns2...hahah