March 31, 2010

Nom Nom @ Taman Tasik


Taman tasik mane lagi kalo bukan Shah Alam kan... dah dekat dah pon katanya... its all on company. naseb la baek company tak berapa kedekut. :)


oh time ni serious dah super2 letih... this time around 5.30pm camtu la..dah terbayang2 baring atas katil sambil meluruskan badan yang dah tak berapa nk betol sangat tu je. tp makan punya pasal, ikutkan aje...


the menu.... sangat banyak ok makanan. but i skip nasi. as u ollsz know, saya kan berdiet. :) so lauk2 ajo yang diratah.

mula2 memang la nak amek gamabr lauk2 yang ada kan... tapi sampai nye satu2 lambat.tengah2 makan, sampai 2 jenis lauk ni, pastu sampai lagi ikan udang semua. ah1 biarkan je la.. makan lagi penting. dah terketar2 dah lapar ni.. maklumlah kan skip lunch. amek heavy breakfast je..

lepas dah kenyang sume, memang sempat sangat nak amek gambar...


ini pon ada pinggan lauk yang dah angkat ok... memang superb la lauk die.. sedap, banyak, sampai teringat2 time aku tulis entry nih...


then before balik haruslah amek gamabr satu meja dulu... kenangan la kata... aku dah siap tukar baju lagi ekspress di dalam keta bersama yatie. hahaha.. busuk ok kalo nk maintain pakai baju tadi tu. muka sememeh jangan cakap la kan dengan minyak2 peluh sume.

masuk kedai hebat2, tp muka?? urgghhh..hancur sekor2..


lastly, pic with We*chard the organizer. btw, dia la yang angkut me n saras from office. and die jugak la yang anta kitorang balik even penat2 pon. such a nice guy a.k.a our sports club president!

next activity kat mane eh we*chard?? Redang kan???

0 LoveLoLLipop: