March 15, 2010

si BF meet...


his Convex friend... ape itu Convex?? Convex tu tempat keje lame si BF. KLCC nun ha.. before die keje ngan FAMA, he worked with Petronas sana...

ni pegi jumpa pon sebab his friend ni jemput kenduri adik die. kalo tak memang tak jumpe la kot. walaupon sorang Ampang sorang Gombak, takde nye nak jumpe kalo takde hal penting.

dah tu bila dah jumpe cakap bukan main banyak kan.. nasib baik kenduri, so takleh lepak lame2 sangat. tau2 je la kan kalo kenduri tu tengahari, panas die mak aih! meresap2 sampai tulang bahangnye tu...


sebab ape eh aku buat entry nih? rase nye dah lame takde entry cite pasal si BF kan.. so aku pon buat la...

time nih mata si BF ada ketumbit tau. so masuk dalam dewan makan nasik pon die pakai spec.. kakakakakaka....

aku g kenduri pakai kemeja je kot.. mula2 memang nak pakai baju kurung, tapi pikir2 balik malas ah! terus kemeja je aku pakai...


we have been together for more than 2 years and still counting... asek pegi kenduri orang je kan.. ye la, nak buat kenduri sendiri tak mampu lagi.. ;(

1 LoveLoLLipop:

Nor_Emylin said...

kumpul wet dari skang..hehhe...tak sabor gak ni nak tunggu majlis mira...auw..mesti ala2 princess..tp princess apa ar??? hehehe