March 29, 2010

penat = skip


harap maklum... saya sedang kepenatan. abes satu2 badan sakit. lenguh sana lenguh sini. tapi paling lenguh adalah bahagian belakang bahu. ini gara2 menjadi tarzan si skytrex last saturday.

it was a blast. really enjoy it. aku pegi sana with all my officemate. oh tipu sekali! not all la... separuh macam tu ada la...

itu yang sampai sakit2 satu badan. semalam tgh baring nak pusing badan pon sakit... entry skytrex esok ek aku kuarkan?? aci kan...

so makanya juga, entry supreme sunday 3 di skip.

entry adalah pasal aku g dinner kolej kat UKM je. bertemakan tropika. dah la gambar aku tak banyak, so kita skip ok. adil bagi si tuan empunya blog. :)

4 LoveLoLLipop:

aNnys said...

Oit,p skytrex bape die charge ek? Dah lama tingin tapi asyik postponed je...:-)

MYRAspberry said...

aku pon tak sure la..sbbnye kitorang company yg bayar.
rasanya rm40 kot..
tp memang best gile ar! tp kalo sape2 yg tak tahan lasak tu, tak yah berangan la nak pi. kang buat nangis je atas pokok tu kang.

aNnys said...

hihih..ok thanks for the infos.hmcm more than rm100 cm tu the fees.best p in group..p berdua,kejadahnya kan.

MYRAspberry said...

hahahaha...tau xpe kan.. nk bercinta ke ape atas pokok tu pi berdua.. pi ramai2 la best...