March 17, 2010


sorry la tak sempat nak buat autopublish untuk pagi tadi..

semalam went to swimming... I Love Swimming. tapi of course la mesti penat kan... balik2 rumah terus terkulai layu macam baru lepas jogging 5 KM plak aku rasa. ni la padahnye kalo lame tak swimming.

pagi tadi pon takde masa nak buat entry. Busy seperti biasa as my job is to assist my boss. we have a client do a visit today. sebab tu la macam takde masa. sebab client ni memang aku n my boss je yg selalu entertain. do some disscussion. not some la act quite a number jugak.. then lunch time!

nothing much to write about.

just nak tunjuk mende ni..


korang ada??

my car key with his motor key!

0 LoveLoLLipop: