March 4, 2010

Reza yang lambat...


janji melayu la sangat kan... Reza promised to come to Tqah's house by 7. tp by 7.15am baru call cakap 10 minit lagi. ape kes??? kitorang punctual ok dah siap dah pon..

oleh kerana Reza lambat sangat, jangan salahkan kami kalo kami bercamwhore di depan rumah Tqah.

act, kena tunggu Reza datang jugak sebab tak muat keta aku... keta aku yang naik hanya Along, Ayen and Intan. tapi Tiqah, Dila n Aween yang baru sampai nak naik mane? tu yg kene tunggu Reza datang from UTP tu. nasib baik UTP n Sri Iskandar dekat je... kalo tak, berjanggut jugak tunggu.

:: me n Tqah ::

:: si pendek ::

ni Intan yang cakap ok. aku tak tergamak nak cakap macam tu. tulis je mampu.


peace!! haaa...kan dah memang berchamwhore. depan rumah pon jadi. takpe sebab sume muke masing2 fresh lagi. tapi kalo ditambah dengan Maisarah yang baca MYRAspberry ni, mesti lagi syok kan mai???

last2 dekat pukul 8 jugak baru sampai si Reza tu. kitorang ingatkan kitorang dah paling lambat. ye la sebab waktu berkumpul diorang cakap 8 - 9 am. tak ke dah macam lambat kan...

tapi rupa2 kitorang group kedua sampai kot.. time kitorang sampai ni, Ijat and the gang macam 4 5 bijik kereta lagi lagi 28KM. what the fish weh??? organizer lambat plak... ngenggg!


dan proses menunggu pon jadi macam ni....

To Be Continue..........

6 LoveLoLLipop:

Miss Dels said...

damn! mention name mai je tp x mention name aku. wuaaaa mrajukkk!!

maimanas said...

tau pon!!x kira,one fine day nk menggedik jugak ngn korg!kna overnite n bergedik smpi lebam!!before anyone kawen..promise!!!
dila jgn blk lmbt sgt!hee

MYRAspberry said...

MISS DELS: bkn aku taknak letak la..bnyk lagi entry lain aku nk letak nnt.. sabar ok.. hehe

MAI: harus!!!

siLLy uNder tHe sky said...

jum2...set tyme k!!hahha

siLLy uNder tHe sky said...

btw, si pendek yg cute k0t!!hakhak

MYRAspberry said...

ayen: ok si pendek yg cute...