March 9, 2010

hari terakhir sudaaa....


macam la dok pangkor lame sangat sampai ade hari terakhir bagai kan.. hihi.. i mean hari ahahd la time nak balik tu.. pegi ari sabtu, balik ahad.. tak ke hari terakhir tu??

pagi tu we olls bangun agak awal la jugak. aku? pukul 8.30 tu kire awal la kan... breakfast, lepak2, gelak2 sembang2 mandi2 dah pukul 11 sudahnye baru kuar bilik.

oh! lupe nak bagitau kitorang dapat rumah yang ada 2 bilik untuk 10 orang. tapi we ollss dok 9 orang je.

Me, Intan, Ayen, Tqah, Dila, Aween, Along, Sheila and Nuzul.



bile dah siap mandi sume, kitorang keluar la g tepi2 pantai.. g cari souvenir la kononnye kan.. sebab kitorang free time ni. aktiviti bebas. ada yang g buat photoshoot jugak kat pantai nun. tapi kami tak sempat haih. dah name pon kuar bilik kul 11 kan. kul 12 dah kene check-out.


sementara tunggu nak checkout, haruslah amek gambar sume orang dulu kan... ini kitorang mintak abang guest house tu yg amekkan gambar.. tak macam 20 lebih camera plak die kena snap kan... sabar ye bang....



bile dah sampai kat Jeti plak... mak aih!!! RAMAI GILER ORANG OK!!! Indians sangat ramai sebab diorang macam ade Thaipusam kat Pangkor tu... dekat 2 3 jam jugak la kitorang berasak2 beratur nak naik feri kan...


bile dah dapat naik feri, sume muke hepi je. terlepas dari panas2 serta bersesak2 tu.. LEGA mak noks.

kitorang dok luar nak amek angin la konon.. tapi angin nye takde la uat mane pon.. biasa2 macam kat umah je..



kalo sape2 yang tak pegi re-union ni ada, mesti lagi best!! bole camwhore sama2 kan?? u know who u r.... siapa yg aku maksudkan?? sendiri tau kalo die rase diri die.. heee...

our friendship takkan habis sampai sini je.. hopefully sampai ke anak cucu...


next re-union, rumah sape2 kawen la plak nanti kan... kikiki... aku dulu ke???


0 LoveLoLLipop: