March 24, 2010

sian si BF...


cermin ketenye pecah di tengah jalan.... so kali ni dah masuk kali kedua die kena tukar cermin kete sejak die kawan ngan aku...

tak tau la kan ape masalah nye. first2 dulu sebab kena batu. so boleh diterima lagi la kan kepecahan tu...

tapi kali ni, which is minggu lepas...die tiba2 meletup tengah jalan.. nasib baik aku takde, kalo aku ada dalam kete tu, mesti aku fobia dah... kejadian tu berlaku time die otw balik kl from melaka.. ari jumaat la... malam camtu like kul 8.30pm...

aku tgh tido, bukan tido la, i mean tertido....tiba2 dia mesej. dah la time tu ujan lebat gila...

nasib baik jugak la tinted kan, so takde la berderai...

tomorrow morningnye aku ikot die g tukar cermin baru... pity him. melayang lagi duit. apo nak buat jang!

1 LoveLoLLipop: