August 24, 2010

Alhamdulillah...


Kenyang... Baru lepas berbuka kan...berbuka sorang2 harini sebab suzie buka dengan lawyer company die..cmtu la..den pon tak tau sangat...

So buka kat rumah je la..malas nak ajak sapa2 teman buka kat luar.. Penat sangat... Harini banyak keja kat ofis...plus sorang pulak nak kena handle. Yatie bole plak MC (la sangat) hahahahaha...padahal dia dah cakap dia malas.

Tapi betul jgk.malas kot nak keja.hari2 workload sama je...kadang pening dibuatnya...dulu time study tak sabar nak gran and keja and dapat duit sendiri. Tapi bila dah keja rasa nak jadi student balik. Haish... Eh eh tak baik mengeluh.

Eh dah terpanjang pulak tulis...ingtkan nak bebel sikit je. Arini buke beli lauk kat cafe bawah. Nasik masak sendiri. Malas nak pegi bazarr.

1 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

sila kurangkan pengambilan vitamin M a.k.a MALAS.. nnt kalu terlebih amik, makin gumuk plaks...hehehe