August 18, 2010

schedule hari ini...


abes keje 5.30pm...
kemas2 meja angkat beg semua jalan turun parking 5.35pm...
start enjin tunggu kejap 5 minit...
keluar dari basement parking 5.40pm...

rempuh jem balik ke permaisuri 20 minit dari jln loke yew...
6.00pm sampai area permaisuri.
isi minyak dulu plus minus 10 minit.
6.10pm keluar dari petrol pam menuju ke bazaar ramadhan di Bandar Tun Razak.
ye..hari ini na pegi bazaar jauh sikit.. drive dalam 10 minit lebih jugak la...
Approx. dalam 6.25 sampai bazaar.. nak cari2 parking lagi ingat senang ke time waktu kemuncak orang balik opis nih...

beli dan belah selama lebih kurang 30 minit..
pukul 6.55pm berjalan menuju ke kereta.
7.00pm masuk kereta & drive balik Cengal.

10-15 minit baru sampai..mesti banyak kereta punya.orang lain pon seb0k nak balik rumah masing2 kan.
7.15pm sampai parking Cengal.
2 minit amik masa untik berjalan ke lif.
3 minit tunggu lif.
3 minit naik lif.. tingkat 19 hokey... memang lama la...
seminit jalan ke rumah dah bukak kunci...
7.24pm sediakan makanan berbuka.. ala...keluarkan makanan2 dari plastik and letak dalam pinggan je... itu ambil masa selama 2 minit.

then 7.26pm.... masuklah waktu berbuka bagi seluruh umat Islam di KL. yeehuuu!!!

saya tidak suka menunggu saat2 berbuka puasa... seminit bagaikan setahun pulak rasa.. mood ini datang dikala gastrik melanda je ok... saya bukannya budak kecik yang tak tahan puasa satu hari. harini gastrik agak teruk... first day start gastrik perut gemuks ni.. haish...

0 LoveLoLLipop: