August 16, 2010

IA Dinner @ Se0ulGarden OU


ok aku akan kembali menghapdet dengan rakus cerita2 yg hampir basi!

game event habis around 5 macam tu. then terus drive ke OU for our dinner. tapi dinner at 8, so jalan2 WINDOW shopping dulu la... nak beli belah, takut duit habis. sebab dah tau dah puasa mesti nafsu membeli menjadi semakin besar dan memuncak2. so simpan duit...

masuk sana sini semua ada sale.. menguji keimanan betol.. nasib baik tak draw duit and duit dalam purse hanya ada 8 ringgit tepat. so kita boleh mengelakkan kejadian membeli dengan rakus di kala melihat kasut primavera sale 40%, guess handbag 50%, baju2 di Zara 30%, dan Charles&Keith 20%... fuhh...mencabar mental. dah la time ni baru gaji kan...

8.30pm baru masuk makan...most of the table IA yang conquer.. so memang bising... agenda time tu adalah, makan, makan, dan makan lagi. sampai kenyang!

just enjoy the random pic ok?

GM and his wife..


yatie - me -ray


game dah nak mula.... ;)

bahan2 yang diperlukan...

sudah dicampur and my dear boss tambah ice-cream lagi ok... jijiks!

kita tengok siapa yang kena!!! lap lalilai taplom...

final... one two juzz!
luckily aku menang...so yang kalah kena makan itu fishcake dicelup dengan sos2 segala macama plus ice cream tadi.

lets see their faces.

happy nampak??

Yatie... sebab kau tak letak gambar ni kat belog kau, jadi aku letak...




kami balik awal malam tu.. dalam pukul 10 dah blah... ingatkan dah habis, tapi rupeny2 tak lagi... prize giving ceremony belom daa... melepas aku nak amek hadiah kan... kata menang 2nd place woman double...

we had so much fun that nite. plus letih juga.. tapi gembira. tido dengan muka puas sebab letih + kenyang, memang best tido!


0 LoveLoLLipop: