August 4, 2010

tidak baik untuk kesihatan...



jika pandang excel hari2... naik juling bijik mata aku dok pandang2 table kejadah sume tu...all the formulas, vlookup, adn lagi dan lagi makes me sick! sampai darah pon dah rendah ni tau.

ni yang rasa macam stress je nih...

ting! muncul satu idea nak ajak si BF g shopping lagi this weekend untuk hilangkan stress dan keJULINGan yang melanda diri ini... hahaha...alasan kukuh. stress je ajak shopping. motif???


0 LoveLoLLipop: