August 23, 2010

jumpa memey...


oo em gee... dia cantik...! full stop.

tak sangka Memey tu tinggi eh?? aku tengok dalam tv macam biasa2 je.... and sangat la kurus murus hokey... jeles ai tau...

ok memang aku ngaku i used to hate her dalam entry ini.... tapi itu dulu la weh.... lame dah... kes tu pon dah setel dah ek?? ntah la... hahaha....biar la. nobody's perfect aite???

aku terserempak dengan dia (memey) and Norman*Hakim kat Pavillion semalam.... dia bertiga dengan anak N0rman... takkan anak dia dgn memey pulak kan.... rasanya anak second N0rman kot. pompuan... comelll!!! she called memey, "Mummy"

terserempak pulak dalam toilet kan... memang den tak lopehkan peluang la amek gambar....


Me: I nak amek gambar dengan u boleh tak?

She: boleh2... jap eh... (sambil belek2 rambut dia)

Me: Shopping ke?

She: tak la... ada appointment buka puasa...
Me: oooo....

klik klik klik amek gambar.... tapi guna hp si bf yang ada dlm handbeg aku... cari berry tak jumpa...so kita guna mana yang cepat... lagi pon dalam toilet tu tak ramai orang, toilet kat belakang La_Bodega tu. tu yang ok je aku nak mintak amek gambar.. kalo ramai aku pon segan kot... gambar kitorang tu nnt la aku letak kat sini ye...

btw, shes gorgeus. tinggi lampai. cantik!



2 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

wah wah :)
sempat tak ambil gambar dengan mereka bertiga (memey, norman & anaknya tu?)
anak norman & abby yg pompuan tu mmg comey kan

MYRAspberry said...

hehe...dgn memey je sempat..bertiga tak amek pulak... tp act, anak norman tu pon nak amek sekali, die dok peluk2 memey dah..tp kan kitorang tinggi, budak tu kecik je, amek gambar sendiri plak... memang tak nampak la...