August 16, 2010

IA Badminton*Tournament


entry basi... last two weeks punya cerita. a week before puasa la... Sabtu tu I*A ada tournament badminton. yang selama ni every week pegi main badminton berlatih tu, utk tournament ni la konon.

was held at Kota Damansara there. game start tentatively pukul 1, tapi pukul 10.30 dah kena kumpul kat ofis ok...gila awal kan???? aku pun bangun pukul 9.30am tu pon sebab Kak Linda call. kalau dia tak call rasanya dah terbabas sebab aku memang tak set alarm pon. biasa la kan janji Cino pukul 10.30, tapi pukul 11 baru diorang sampai. we ollss pulak yang sharp.

pukul 12 daftar katanya... daftar kejap je tak sampai 15 minit. nasib baik start awal, bukan pukul 1 tu... dah la banyak team... ni bukan dari HQ je.. semua branch ok... Klang, Sg.Petani, Penang, JB, B. Pahat dan sebagainya malas nak tulis boleh?

tengok2 gambar je ok kan??? rasa macam tak larat nak tulis... ;(

AJK - ahli jadi kepoh (bak kata Harry)

oh yes..saya memang akan melompat begitu. trademark ok...


my partner - Kak Linda

jatuh2 gelak2 pon we wond 2nd place k... dapat duit raya RM100 sorang. bole wat beli baju raya kan...

kami, tiada dalam gambar - sebab pegi mandi and salin baju..

lepas game ni.. perut memang lapaq tahap dewa la..tak lunch pulak kan.... gerak terus pegi O*U sebab malam we olss ada dinner kat Seoul*Garden.. sampai2 O*U je terus sebu Makcik*Annes (Auntie*Annes) sebab lapar gila...

to be continue...


0 LoveLoLLipop: