August 2, 2010

monday oh monday


heyya heyya.... morning morning bloggie blogger semua...hows weekend korang?? ok ke? for me, ok memang la ok.. tapi monday blues tetap ada...camno eh nak buat.. bila pikir pikir balik macam budak2 pon ada. sebab malas nak buat kerja. and buat kerja bukan sebab ada rasa respobsiblity kat kerja tu, tapi sebab nak kan gaji semata2.. sedih je kan bunyik nye. oh monday blues.. please go away from me...

weekend lepas pon rasa macam kejap je...nape eh? macam tak cukup je... bole tak kite terbalikkan keja 2 hari, weekend nye 5 hari?? hahaha... melampau kan...tapi kalo bole jadi macam tu mesti besstttt kan...

actually, last Saturday, aku ada meet by bff Syake3ra and pegi UKM amek jubah. ai baru nak konvo ok... abes belajar nye dah 8 bulan lepas, tapi baru sekarang nak konvo. takpe la, at least aku dapat jugak konvo. ingat senang ke oi nak belajar... susah tau!!!! eh tiba tiba emo pulak. tapi dalam pada dok pikir susah pon ada terpikir nak sambung master kan.. hihi... takpe la tu nanti2 la pikir balik.

mula2 janji nak pegi pukul 11, last2 aku sampai umah syak nak pick her up pon dah pukul 11.30....name pon janji melayu kan...dah tu pulak beratur nye bukan men panjang. almost pukul 2 jugak la baru setel...

after that terus pegi makan pecel lele... all time feveret kat Hentian*kajang. oh sungguh sedap! memang terbaik lah. chit chating and gosip2 sana sini...sungguh lama tak jumpa dalam sebulan macam tu la. tapi last time jumpa pon tak sempat sembang lama2. this time sembang lama la jugak sebab 3 4 jam jumpa tu memang kami sembang jeeee laaa...... then pukul 3 macam tu dah anta syak balik sebab aku macam tak sihat skit... seng-goo-gut pulak. spoil disitu ye.

balik rempuh jem... lepas tu camwh0re dalam kereta sorang2....weekend korang macam mana?




ok dah takleh banyak2... tiga tu pon dah kira banyak tau... muka pon pucat ok.. nampak betol tak sihat nye aku time nih...



1 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

suka sangat dengan sun-glasses itu.. brand apa & brape harganye yea?