August 19, 2010

new hair cut


sudah tak tahan lagi dengan rambut panjang yang makin menipis akibat keguguran (bukan pregnant ye)... banyak oh rambut aku nih gugur. tak tau nak buat camane lagi dah... still gugur jugak.

like last time, rambut aku gugur, tapi bila aku potong pendek, dah tak gugur. itu la sebabnya sekarang ni aku berambut pendek. walaupun sumpah sayang sayang sangat sangat dengan rambut panjang itu. bukan senang nak panjang. tapi bila dah panjang kena potong pulak.


aku pegi potong rambut last Sunday. kat area2 umah si BF. time tu takde arah tujuan nak pegi mana.. mula2 nak pegi Wangsa Walk, tapi pikir macam dah lambat je. padahal baru pukul 4. tapi kena pikir kemungkinan yang berlaku juga, confirm2 mesti jem punye otw nak ke sana tu.

so decide pusing2 area Ampang saje la... aku gi potong rambut, si BF g tukar lips keta aku. lips keta aku dah nak terburai dah. sebabnya 'lowered' (betul ke perkataan ni?) sangat... berapa kali dah tersagat.... tak sanggup ok.. kereta sakit rasa macam aku yang sakit pulak... ok itu lain entry ok... btw, yaya dah sihat!!!!

after 30 minit macam tu, wash and blow, treatment segala, tadaaa....


my new hair cut... comel tak comel tak??? (sambil kedip2 mata buat muka comel)

ok mari kita close-up sikit muka comel aku ni...(pengsan) Pang! LEMPANG SE-DAS!


btw kan, saja je nak bagitau... hari yang baru keluar salon ni je la rambut ni comel lawa segala... lepas tu?? hampeh... serabai tauge ok... mula nak melengkug sana sini, bengkok2 la... mencik ai!

3 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

ala2 rambut raya gtu u.. hehehe

Nor_Emylin said...

beb, ko memang sesuai la rambut gini..macam ayu2 gitu....apakah?? hehehee

MYRAspberry said...

sue: ahehehehehe...bole la kan..

lyn:ayukah?? hahahahahaha