August 28, 2010

my new baby camera


if you follow my twitter, you will know. sebab aku ada memekak kat sana aku dok baca manual book si camera ini... dibeli pada minggu lepas @ L0wYat Plaza.

actually, tak plan pon. but bila pergi ke Digi centre kat sana, ternampak ada sale. terjah2 terus berkenan ko.. so i chose Nik0n-c00lpix. hajat nak S0ny TX-5, tapi still mahal lagi if sale pon, tak jadi nak beli.

terus short duit... nak2 raya ni sakan perabis duit. adeh. confirm lepas raya ni sesak napas... huhuhuhu....

so bawah ni ada beberapa tembakan dari baby-C saya... ;) eh eh...gambar boleh di klik untuk tumbesarannya.




gambar tak boleh belah kan??? tah hapa2 la aku ni....

6 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

eh!! skang ni camera tgh sale ke.. kalu x, bule la maksu pn nk rembat 1... cameratgh rusak nih... kang xlehnk bergambr time raya....

MYRAspberry said...

eh eh takde la..time aritu da terpegi l0w yat.pastu ada satu kedai ni sale... mmg murah jugak la.. TX5 pon muraaaaaahhhhhhhhhhh kotttt...tp da tak mampu la kan... huhuhu....

$ue @nim said...

eh!!! ye ke.. TX-5 tu murah, brape.... maksu pantang kalu denganr perkataan MURAH.. hehehe

MYRAspberry said...

time tu la kan TX-5 tu 1200...kira murah 200 la..huhuhu....

$ue @nim said...

gulp...... abis sbln gaji tuh... igtkan murah tu, x smpi rm1k.. kalu x smpi 1k, kompem, arini jugek maksu mintak tlg da gi beli tuk maksu.. hehehe.

$ue @nim said...

eh!!! kalu ade murah2 lagi yg model nih, bgtau maksu.. nk beli nih... camera lama dah rosak la... :-(.. x dpt la nk bergmbr raya ni.. nk amik gmbr ngan kamerea hp, hp maksu xde camera.. x leh nk beli lagi camera yg canggih manggih nih...