August 12, 2010

A LONG SILENT...

long la saaaanggaaattt kan... macam sebelum ni tak pernah silent je... bukan nya apa, busy terlebih, tu yang tak dpt nak update blog tu...

actually, last monday and tuesday aku cuti... sebab tuesday tu aku Konvo. itu lain entry ok... sabtu ahad isnin selasa jadual aku memang pack! sampai rasa macam tak cukup rest je even aku cuti.

sabtu spent the whole day dengan office mate. ahad spent the whooollllllleeeeee day dgn si BF. isnin selasa dengan family tercinta. memang penat tak hingat la. tp puassss...

ini aku buat ni ala2 summary la utk weekend aku yang panjang tu ok??? yang betol2 punya nnt datang entry one by one la ekh...

oh sebelum aku lupa...tak lambat lagi kan aku nk wish SELAMAT BERPUASA. hope bulan ni akan membawa lebih keberkatan kepada semua ok... semalam puasa ok la..tak penat sangat... tapi sebab kena buka puasa dengan client, so kena entertain cakap2 sembang2 lagi, so jadi macam penat. eh2, dah tercerita pulak. nnt la aku buat satu entry ok.


2 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

eh!! da keje ape sbnrnye skang ni.. jadi entertainer plak ker... :D

MYRAspberry said...

hahahah...takde la..keje same lg la kat tempat sama.. ada client dari india datang. so kitorang gilir2 la bawak die keluar makan, anta balik hotel. gilir2 ngan budak division da and boss... takkan boss sorang je bawak die g makan..