August 12, 2010

First Day Puasa 2010


first day puasa dah kena booked dengan Yatie. kena bawak client from Singapore pegi dinner... sekali kan aje la dengan buka puasa kan walaupon client aku tu a.k.a our principal tak puasa... kita yang puasa ni kena la puasa jugak kan.. takkan tiba2 nak bawak pegi lunch pulak kot..

we went to Passage Thru India @ Jalan Tun Razak. tapi alamt die takde la tulis JTR pon... it is a Indian Halal Restaurant ok... the chef and the staff i think semua imported from India sana... interior pon cantik sangat!!!!! walaupon macam luar dah macam banglo buruk2, tapi tetap cantik.. bukan la buruk kan, nampak je macam buruk. but itu seni okeh!

kami bertiga. me, Yatie and Vishnu... he's and Indian guy pure from Chennai, India. (betol ke ejaan eh?). Kami mesti, wajib, perlu, harus bawak si V ni ke restaurant India sebab die dah bagitau awal2 dia tak makan western, no japanese and chinese food. takkan la pulak nak bawak dia pegi makan kfc or mcd. bak kata yatie, matik la kalo boss tau....

no picture sebab BB camera tak secantik S.E... tiba2 rasa nak rindu S.Ericson balik kan... pang sedas...dulu kau sebok nak BB, sekarang hegeh2 pulak. ok keluar topik.
makanan = best!
service = best!

aku bagi 4 star je la... sebab satu naan dia liat sangaaatttttttt..

ni antara menu kitorang pilih:

Kombudi Kolabhuri (naan)*
Dhum Briyani (nasi)
Kashmiri Pulao (nasi)
Butter Naan - liaaaatttt
Prawn masala - terbaik!*
Masala Kulcha (ayam)
Masala Tea
Watermelon Juice
Ice Lemon tea (masam sangat yatie kata)

yang bertanda * itu adalah highly recommended.. sedap sedap walaupon aku bukan la penggemar Indian food sangat...

kalo nak pegi bole la ke sini yer...

Passage Thru India,
No 4A, Jalan Delima,
Off Jalan Bukit Bintang, KL.

Tel: 03-21450366


**teringin nya nak ada blog food review sendiri.

0 LoveLoLLipop: