August 12, 2009

suatu hari yang panas tapi agak menggembirakan


fffuuuhhh... hari yang sungguh panas...

korang tak panas ke??

berpeluh2 berkipas2 dalam kete syak tadi..
masuk je kete pas klas td, mak ai panas die, menyucuk2...
afta class kitorang g makan kat Pecel Lele!!!
kat hentian kajang nun... sedap oo kat citu.
paling sedap la so far yang aku penah rasa.
kedai2 lain ada yang kureng like sambal tak sedap, ikan tak garing dan macam2 lagi.
tapi kedai ni cukup la segala2 nya.. gerai pecel lele ni terletak kat dalam mapley kat area hentian kajang..
sape2 yang dok are sini tau la kat mane tu.

*ihsan en. google*

afta that, pas kenyang melantak, kitorang ke our LAB.
nak jumpa lab assistant yang assist kitorang nye thesis...
sebab macam ada problem sket...
machine rosak, ade alternative laen, tapi alternative laen tu pon tak berguna jugak.
tapi En. Takim (Lab Assistant) dah dapatkan solution!!
yeeehhhuuu... tomorrow boleh sambung balik keje kitorang.

Alhamdulillah.

harap2 tak terbengkalai. :) Amin.

0 LoveLoLLipop: