August 27, 2009

lab malam


tak de mood satu hal...
tak de cite best satu hal...
penat pon satu hal...

semalam aku pegi masuk lab malam...
oleh kerana mesin tu nak ngada2 ngan aku, so dia wat hal siang tu...
jadinya lambat sket la aku start operation mesin aku tu...
malam pun lambat gak la nak tunggu die abes..

haisshhh...

tak baek mengeluh kan orang tua2 kata.. sume ni dugaan kan bulan2 pose ni.. korang nak tau tak aku balik lab pukul berapa??? around1 am ok!! yes 1 oclock in the morning... hanya berdua aku n syak.. dua2 perempuan.. Syak berani sket dari aku for sure. dok dua2 je dalam lab, atas bukit, dekat ngan construction site, tepi ada hutan, apa perasaan korang kalo korang kat tempat aku???

aku plak seharus nya dalam lab yang dikunci dari dalam!!! sambil jantung duk dup dap dup dap tapi muka tetap maintain cool.. aku rasa Syak pon mengalami perasaan yang sama tapi tak nak bagitau aku macamane aku tak bagitau die. hahahahaha.... =)

Napi dengan bangga nya pulak nak cite kisah hantu kat area lab aku time weollss sahur pagi tadi. belum sempat je die start aku dah geleng2 kepala tak nak dengar sebab next month pon aku akan masuk lab malam2 macam ni lagi.. baek aku tak tau dari nanti aku terbayang2 si polan si polan kain putih.


p/s: aku ni jenis penakut la jugak, tapi bukan penakut sangat.

3 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

Fuh, kira berani jugak korang berdua walaupun dibulan puase perlu hati-hati okay.. bukan takut hantu BUT beware jugak kat makhluk makhluk dunia.. U just take care..

P/s: SEMALAM I nonton drama PENUNGGU.. tapi half way je tengok sebab takutlah...

n0n0n said...

ayark....mau belani ka amoi?haiya manyak sinang woo mau belani...wa kasi lu ini petua aaa tp lu jgn malah tau amoi...sinang saja petua nya maa...lain hali lu mau kilija malam,lu kasi bawak itu besi belani la amoi...balu lu leh jadi belani...


wakakakakaka...sila tlg jgn marah dn pukul aku ye.....aku melawak je beb...

LimeLoLLipop said...

bspotgurl: tu la kan..makhluk2 dunia ni payah sket.. kalo nmpk aku tentu tros pengsan rasanya.. ni kalo makhluk dunia ni lari pon blom tentu selamat.


nonon: cheyt! hampeh je.