August 18, 2009

Nimbs Little Island


jom jalan2 carik makan lagi??? hehehe...asek entry makan je...
wateve la..as long im happy.. :)

oleh kerana menyambut kedatangan Shiela as i said before, after karok tu Malam tu we ollss jemaah yang same seperti karok time except Donia ke satu kedai makan ni name nye Nimbs Little Island.
name pon dah best kan, apetah lagi food nye..
memang best la... memuaskan ati... kedai ni area Sg. Ramal.
kepada sesape yang tak tau tu mmg susah sket nak guide...
die kene orang tunjuk jalan... sebab memang kedalam gilos la kedai ni masuk kampung abes.

harga kedai ni pon berpatutan.. yang best nye kedai ni, die nye air ada macam2 name..
kalo aku datang kedai ni mesti aku akan order Soda Gembira.


sebenarnya soda gembira ni adalah soda bandung.. hehe..
presentation dia pon sangat lah ok...
macam gambar kat atas ni, die letak susu + sirap gelas laen and soda dalam jug kecik laen.
campur sendirik..
me loike! jug kecik die pon comey sangat.. ahahahaha...


2 LoveLoLLipop:

ChiLaBaey's said...

Alaaaa susah sangat cari je BF baru, baru padan muka dia... hehehe... gunakan idea saya kalau tersentap lagi.... :p

LimeLoLLipop said...

hahaha...tu la kan... btol gak tu..