August 12, 2009

yumcha @ MURNI SS2 PJ


hari ahad lepas, lepas je tengok G.I Joe, me n si BF plan nak makan kat satu kedai kuetiau kat Kg. Pandan.
so mesej Topet la kot2 dia nak join.
last2 dia cakap tempat tu dah tak sedap macam dulu.
he ask to go to his place. sampai tempat die, park kete naek kete die je.
dia yang nak naek satu kereta je.
terus pegi Bandat Tasik Permaisuri nak amek Cik Suzie.
otw to her place dah dok pikir nak makan kat mane.
tapi sume macam ade je yang tak kene..

sampai la Suzie pon dah amek, still dok pikir2 mane nak makan.
macam2 name kedai dah haa keluar..

Kg. Baru la, tupai2, steamboat cheras, Om jalan genting kelang, william, murni... etc.

last2 we ollss decided to go to Murni SS2...
dah la Topet lalu jalan macam pelik sket.
so macam sesat and aku tak familiar tempat yang die lalu tu..
sampai macam rasa nak lari pegi William dah la sebab lapar sangat..
tapi at last jumpa jugak..


punya la ramai makhluk... ish ish ish...
brape ribu la die ni untung sehari kan..
mau lebih 10ribu uollss.

so kitorang pon order mengorder la ye..
aku memang dari dalam kete dah set dalam kepala otak nak makan Roti Hawaii and aku pon order la itu roti.
Suzie pon same mau tiru macam aku. :)

lame gak la tunggu makanan sampai...
macam2 cite dah keluar haa...
F language?? M language?? yan kesi?? sume ade... hahahaha


Ribena Special - me & si BF

our feveret.. tapi takde la we ollss saving amek air ni share kan.
harus la satu2 dah si BF dasar minum banyak..
memang portion aku pon dikebasnye.
tak pernah miss minum ni kalo kat murni or william.


Mango Special - Suzie punye


Topet nye air tak disnap la plak... I LOVE U. sedap air ni... first time aku rase.


Nasi Goreng Seafood for si BF


Roti Hawaii for me n Suzie

Topet punye?? tak disnap jugak la... Napoleon with Nasi Goreng.

around 12 we ollss blah la... since esok sume nak keja kan.
si BF pon nak balik Melaka lagi pagi2 bute kang...
all total rm50 sajo...
way cheaper from William's.


p/s: makan lagik???

0 LoveLoLLipop: