August 11, 2009

gara2 perasan nak jadi Joe...


gara2 addicted kat G.I Joe and konon2 nak tengok lagi sekali cite tu, aku pon meng'surf' la website GSC konon2 lagi nak cari tiket kan..

pastu ternampak ini...


Digital Movies Re-Runs uollss!!!!!!!!
tapi at selected cinema je tau.

click HERE for more info

arrrggghhhh... aku nak tengok nak tengok!
sebab aritu dah miss dah Journey to the Center of the Earth yang 3D punye.
sampai sekarang aku tak tengok lagi cite tu... :(

nak ajak si BF tengok la weekend ni. dating lagi.
tapi aku macam baru niat nak bagi can die melepak kat rumah dengan mak die weekend ni.. huhu. camne ek??

0 LoveLoLLipop: