August 6, 2009

penyakit M


adakalanya, penyakit M betol2 menghantui jiwa...
korang tau apa tu penyakit M??
penyakit M adalah satu perasaan malas... bukan perasaan sebenarnya, tapi memang hakikat..

sebab tu la aku sampai sekarang tak update2 blog pasal holiday hari tu...
memang banyak dan sangat banyak bende yang aku nak cerita, tapi MALAS pulak rasa..
macam takde idea je rasa... pic pun tak combine2 lagi..
kang nak letak satu berat plak page aku, baek aku combine kat Photoscape je..
sonang pon sonang ye dak...

sabar je la menunggu blog ini berseri balik ye...

segala kesulitan didahului dengan ungkapan "i'm corry"


1 LoveLoLLipop:

Da' daffodil D said...

corry mu kuterime.... hehehe