August 10, 2009

G.I Joe


semalam, lepas aku nye game netball at OCM KL, si BF pick me up...
then we all pegi makan.. sambil makan sambil borak2 pasal nak buat ape lepas tu..
terpacul la (ayat karangan) dari mulut aku ajak g tgk G.I Joe...
mmg dah pakat pon nak tgk cite ni...tapi tak tau bile je lg...

pikir punye pikir, we decided nak tengok kat MBO Galaxy Ampang saje..
sebab??? malas nak drive jaoh2 plus aku still penat kan.. :)
walaopon aku tak drive, aku still penat nak merempuh jem ke KLCC ikot jalan ampang nnt..
so MBO saje ye... tiket kul 5.45pm...


almost 2 hours jugak la ini celita... komen?? terbaek!!!
superb. marvelous. better than expected. cool. nice stunt. full of action. awesome.
macam2 lagi la... tapi yang sebenarnye, sbb utama aku nak tgk cite ni adalah sebab Channing Tatum... aauuu!!! hot hot heat.. wahahahaha....


handsome! aaahhhh... im melting walaupon si BF berada kat sebelah aku time tgk cite ni..
wahahahaha...gilak!

plus, sienna miller is so hot guys!!!


to those yang tak tengok lagi, sile la pergi tengok ye..

HIGHLY RECOMMENDED BY ME. :)


0 LoveLoLLipop: