August 20, 2009

RAJOO is my hero.... again....


yerp... kenapa aku cakap again???
sebab Rajoo ni dah menyelamatkan tesis aku... (boleh dikatakan begitu la kot)
sampel2 sume sudah siap digrind...
dan semalam petang me and syak to Old Klang Road untuk amek sampel tu sume..

macam aku cakap dalam entry before ni, bayar tetap bayar... terkejut gak we olls dengar sampai seratus..
die cakap sebab leceh... ye la, nak grind kene asing2..
sume laen2 tempat, lain spesies...
mane leh campur2 uncle.. tu pasal die charge mahal!!!
wateva la, janji menjadik.

walau ape pon, die telah menyiapkan keje aku yang dah lame tertangguh tu...
excited nye pasal, lepas balik dari kedai Rajoo tu, kitorang tros masuk lab simpan ape2 yang patut...
semangat kan??
so sekarang 70% of ny tesis bleh dikatakan dah siap..
tinggal nak count, analysis, n tulis! yeyay!

2 LoveLoLLipop:

ChiLaBaey's said...

Rajoo is my hero 2.... hehehe... thanks 4 him 2... :p

LimeLoLLipop said...

rajoo mane plak nih?? :)