August 28, 2009

melepas gian


gian ape?? hahahaha.... macam yang aku penah cakap dalam entry nie, aku ngidam... =)

jeng jeng jeng !!!



ngidam nak makan Big Apple la...



my favvy = The Alien.

so yummy yummy... tapi aku makan satu je, sebab bukak pose kan... so nak makan makanan berat, takleh makan donut banyak2... nanti cepat muak pulak... aku siap cadangkan lagi kat si Aimi and Nurul utk amek Alien nih.. diorang tak pernah try, skali aku rekemen, sampai ke langit diorang nye puji akunye choice. haha. yang penting, dah lepas gian. heaven kot dapat makan ni. walau camne skalipon, janji dengan si BF tetap dituntut weekend nih. hahaha.



kami (Aimi-Nurul-Me) ber Big Apple'ing =) di seat Auntie Anne's


p/s: sila terliur jugak.

0 LoveLoLLipop: