August 24, 2009

ramadhan ke-3


lapar... eh2 tak baek tau cakap lapar time bulan2 pose ni...

ada class plak from 5 to 7 ni...

camne nak g bazaar??

mintak2 la lect tu lepaskan awal...

camni le life student, kat umah ade gak leh masak2 or mama yang masak, kalo kat hostel??

gamaknye sume tapau... nak bawak rice cooker n stove yang kecik tu mama tak kasik, takut bahaya kan, kang lupe ke ape kan.. dah la sorang2 dalam bilik..

so sume nye harus di'masak' di kedai or bazaar... hehe.. :)


selamat berbuka...


0 LoveLoLLipop: