October 7, 2009

Abu


ingat lagi tak korang kat entry ni??

haaa.... ini la die salah satu kucing si BF yang sangat teramat comel itu.
yang aku dok pegang2 dalam gambar entry lame dulu tu..
yang dok maen jalan2 atas perot aku tu...


dah besar dah pon die skarang.... almost 6 bulan kalo tak salah aku.
tapi dalam banyak2 kucing, dia ni lah yang paling notty ok!
tapi me and si BF sangat sayang die ni la...
we called him Abu.. sebab die kaler kelabu kan. nama ala2 kampung gitu.

aku nak bela Abu ni kat UKM si BF tak kasi. (-_-)
bulu dia sangat2 la lembut gebu kembang nak mati..
oh Abu...!


see... dia dah pandai tengok camera jugak bila orang panggil nama dia.
so clever!

si BF plak tetibe gila anta mesej kat aku semalam.

si BF: Syg pas ni u jgn nak kawan dengan die lagi!

Me: Die sape?

si BF: dgn Abu!

Me: tak kire... i nak culik die nanti.

si BF: kalo nak ilang tangan buat la.

Me: Lalala... nak culik jugak.

si BF: nak ilang buat la..

Me: u sanggup ke?

si BF: sangaaaatttt.

Me: hahaha... kijam!


sanggop ko die nak potong tangan aku tuh... haha..
die rindu Abu la tu. i know him.


3 LoveLoLLipop:

BULLET said...

sangat la cute name die. abu. mmg name kampung tapi ape ade hal ngan kampung ke bandar kan. yang penting comei

MYRAspberry said...

hahaha..tu la kan.. ade ape pada nama kan.. yg penting comel kan??

Anonymous said...

sngt comel gegila...klu aku aku dah sepak dah...haha...*tanda geram*

-nnana-