October 6, 2009

duit raya??


mira mira... dah besar2 pon ko mintak duit raya lagi ke??

bukan mintak, tapi dapat... =)

korang ade dapat duit raya lagi ke dah besar2 ni?


~mata duitan~

mira in her baju kurung sebab nak gi open house rumah wati... tapi ni opeh house ahad lepas ye. bukan semalam kemarin. minggu lagi satu dulu punya.

first aku publish dis pic kat facebook.
ada yang comment...

Iqa: mira, ni duit hantaran ke?? kekekeke....

Suzi: ni mesti Buah bagi kan???

hah?? apa barang kan duit hantaran siket cenonet camni.. wakakaka...
bajet anak dato nak mahal2...

aa.... Suzi jugak pandai. ni mesti la bukan duit aku kan.
si BF kasi aku suh simpan in my akaun.
see... betapa si BF trust me!
ada siket duit raya, selebihnya simpan!
kalo tu semua duit aku, confirm la... comfirm la ke Pavillion, Sg. Wang, KLCC sume. hehe


2 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

Eh eh.. u dapat duit raye jugak ke?I dapat duit raya sebanyak RM550.. Thank youuuu...

MYRAspberry said...

walawey... banyak tu.. i pon takde dapat sebanyak tu kot.